Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Comparative effect of carnosic acid, BHT and α-tocopherol on the stability of squalene under heating and UV irradiation
 
 
Titel: Comparative effect of carnosic acid, BHT and α-tocopherol on the stability of squalene under heating and UV irradiation
Auteur: Wang, Hua
Wang, Han
Yang, Lei
Zu, Yuan-gang
Liu, Fang
Liu, Ting-ting
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 9 pagina's 5 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland