Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Thermal processing effects on the functional properties and microstructure of lentil, chickpea, and pea flours
 
 
Titel: Thermal processing effects on the functional properties and microstructure of lentil, chickpea, and pea flours
Auteur: Ma, Zhen
Boye, Joyce I.
Simpson, Benjamin K.
Prasher, Shiv O.
Monpetit, Diane
Malcolmson, Linda
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 8 pagina's 11 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland