Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure of highly concentrated tomato suspensions on homogenisation and subsequent shearing
 
 
Titel: Microstructure of highly concentrated tomato suspensions on homogenisation and subsequent shearing
Auteur: Bayod, Elena
Tornberg, Eva
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland