Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of protein aggregates following a heating and freezing process
 
 
Titel: Characterization of protein aggregates following a heating and freezing process
Auteur: Kajak-Siemaszko, K.
Aubry, L.
Peyrin, F.
Bax, M.-L.
Gatellier, P.
Astruc, T.
Przybylski, W.
Jaworska, D.
Gaillard-Martinie, B.
Santé-Lhoutellier, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland