Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy protein
 
 
Titel: Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy protein
Auteur: Herrero, A.M.
Carmona, P.
Pintado, T.
Jiménez-Colmenero, F.
Ruíz-Capillas, C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland