Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the presence of lysated lees on polysaccharides, color and main phenolic compounds of red wine during barrel ageing
 
 
Titel: Effect of the presence of lysated lees on polysaccharides, color and main phenolic compounds of red wine during barrel ageing
Auteur: Fernández, Oscar
Martínez, Olga
Hernández, Zenaida
Guadalupe, Zenaida
Ayestarán, Belén
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland