Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The effect of glycosylation with dextran chains of differing lengths on the thermal aggregation of β-conglycinin and glycinin
 
 
Titel: The effect of glycosylation with dextran chains of differing lengths on the thermal aggregation of β-conglycinin and glycinin
Auteur: Xu, Cai-hong
Yang, Xiao-quan
Yu, Shu-juan
Qi, Jun-ru
Guo, Rui
Sun, Wei-Wei
Yao, Yu-Jing
Zhao, Mou-Ming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 9 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland