Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of TAG composition on the crystallization behaviour of model fat blends with the same saturated fat content
 
 
Titel: Effect of TAG composition on the crystallization behaviour of model fat blends with the same saturated fat content
Auteur: Vereecken, Jeroen
De Graef, Veerle
Smith, Kevin W.
Wouters, Johan
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 8 pagina's 11 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland