Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Stability of emulsions formulated with high concentrations of sodium caseinate and trehalose
 
 
Titel: Stability of emulsions formulated with high concentrations of sodium caseinate and trehalose
Auteur: Álvarez Cerimedo, María Soledad
Iriart, Cristián Huck
Candal, Roberto Jorge
Herrera, María Lidia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 12 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland