Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative stability of virgin olive oil enriched with carnosic acid
 
 
Titel: Oxidative stability of virgin olive oil enriched with carnosic acid
Auteur: Zunin, Paola
Leardi, Riccardo
Bisio, Angela
Boggia, Raffaella
Romussi, Giovanni
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland