Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Improving the hardness of thermally processed carrots by selective pretreatments
 
 
Titel: Improving the hardness of thermally processed carrots by selective pretreatments
Auteur: De Roeck, Ans
Mols, Jan
Sila, Daniel Ndaka
Duvetter, Thomas
Van Loey, Ann
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland