Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Dry-fractionation of wheat bran increases the bioaccessibility of phenolic acids in breads made from processed bran fractions
 
 
Titel: Dry-fractionation of wheat bran increases the bioaccessibility of phenolic acids in breads made from processed bran fractions
Auteur: Hemery, Youna M.
Anson, Nuria Mateo
Havenaar, Rob
Haenen, Guido R.M.M.
Noort, Martijn W.J.
Rouau, Xavier
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 5 pagina's 10 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland