Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Dough rheology and baking performance of wheat flour–lupin protein isolate blends
 
 
Titel: Dough rheology and baking performance of wheat flour–lupin protein isolate blends
Auteur: Paraskevopoulou, A.
Provatidou, E.
Tsotsiou, D.
Kiosseoglou, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland