Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure, texture, colour and sensory evaluation of a spreadable processed cheese analogue made with vegetable fat
 
 
Titel: Microstructure, texture, colour and sensory evaluation of a spreadable processed cheese analogue made with vegetable fat
Auteur: Cunha, Clarissa R.
Dias, Ana Isabel
Viotto, Walkiria H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland