Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Comparative spectroscopic and rheological studies on crude and purified soluble barley and oat β-glucan preparations
 
 
Titel: Comparative spectroscopic and rheological studies on crude and purified soluble barley and oat β-glucan preparations
Auteur: Mikkelsen, Mette S.
Jespersen, Birthe M.
Møller, Birger L.
Lærke, Helle N.
Larsen, Flemming H.
Engelsen, Søren B.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland