Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Does the addition of caseinophosphopeptides or milk improve zinc in vitro bioavailability in fruit beverages?
 
 
Titel: Does the addition of caseinophosphopeptides or milk improve zinc in vitro bioavailability in fruit beverages?
Auteur: García-Nebot, María José
Alegría, Amparo
Barberá, Reyes
Clemente, Gonzalo
Romero, Fernando
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland