Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Classification of extra virgin olive oils according to their geographical origin using phenolic compound profiles obtained by capillary electrochromatography
 
 
Titel: Classification of extra virgin olive oils according to their geographical origin using phenolic compound profiles obtained by capillary electrochromatography
Auteur: Lerma-García, M.J.
Lantano, C.
Chiavaro, E.
Cerretani, L.
Herrero-Martínez, J.M.
Simó-Alfonso, E.F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland