Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and microstructure of soy protein hydrogels co-induced by Maillard type cross-linking and salts
 
 
Titel: Physicochemical properties and microstructure of soy protein hydrogels co-induced by Maillard type cross-linking and salts
Auteur: Caillard, R.
Remondetto, G.E.
Subirade, M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland