Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chemical and biological dipping on acrylamide formation and sensory properties in deep-fried potatoes
 
 
Titel: Effect of chemical and biological dipping on acrylamide formation and sensory properties in deep-fried potatoes
Auteur: Anese, Monica
Bortolomeazzi, Renzo
Manzocco, Lara
Manzano, Marisa
Giusto, Cristina
Nicoli, Maria Cristina
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland