Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Barley β-glucans and arabinoxylans: Molecular structure, physicochemical properties, and uses in food products–a Review
 
 
Titel: Barley β-glucans and arabinoxylans: Molecular structure, physicochemical properties, and uses in food products–a Review
Auteur: Izydorczyk, M.S.
Dexter, J.E.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 9 pagina's 19 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland