Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of κ-carrageenan and soybean glycinin mixed gels
 
 
Titel: Rheological properties of κ-carrageenan and soybean glycinin mixed gels
Auteur: Zhu, Jian-Hua
Yang, Xiao-Quan
Ahmad, Ijaz
Li, Lin
Wang, Xiao-Yuan
Liu, Chong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland