Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Addition of rice bran oil to soybean oil during frying increases the oxidative stability of the fried dough from rice flour during storage
 
 
Titel: Addition of rice bran oil to soybean oil during frying increases the oxidative stability of the fried dough from rice flour during storage
Auteur: Chotimarkorn, Chatchawan
Silalai, Nattiga
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 41 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland