Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Structural and foaming properties of egg albumen subjected to different pH-treatments in the presence of calcium ions
 
 
Titel: Structural and foaming properties of egg albumen subjected to different pH-treatments in the presence of calcium ions
Auteur: Liang, Yong
Kristinsson, Hordur G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 6 pagina's 11 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland