Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and texture of white fresh cheese made with canola oil and whey protein concentrate in partial or total replacement of milk fat
 
 
Titel: Microstructure and texture of white fresh cheese made with canola oil and whey protein concentrate in partial or total replacement of milk fat
Auteur: Lobato-Calleros, C.
Reyes-Hernández, J.
Beristain, C.I.
Hornelas-Uribe, Y.
Sánchez-García, J.E.
Vernon-Carter, E.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland