Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  High hydrostatic pressure processing on microstructure of probiotic low-fat yogurt
 
 
Titel: High hydrostatic pressure processing on microstructure of probiotic low-fat yogurt
Auteur: Penna, A.L.B.
Subbarao-Gurram,
Barbosa-Cánovas, G.V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 4 pagina's 10 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland