Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Thermal and rheological properties of tapioca starch and xyloglucan mixtures in the presence of sucrose
 
 
Titel: Thermal and rheological properties of tapioca starch and xyloglucan mixtures in the presence of sucrose
Auteur: Pongsawatmanit, Rungnaphar
Temsiripong, Theeranan
Suwonsichon, Thongchai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland