Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of crispness of French fries by fracture and acoustic measurements, effect of pre-frying and final frying times
 
 
Titel: Characterization of crispness of French fries by fracture and acoustic measurements, effect of pre-frying and final frying times
Auteur: Sanz, T.
Primo-Martín, C.
van Vliet, T.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland