Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Non-contact ultrasound characterization of bread crumb: Application of the Biot–Allard model
 
 
Titel: Non-contact ultrasound characterization of bread crumb: Application of the Biot–Allard model
Auteur: Lagrain, B.
Boeckx, L.
Wilderjans, E.
Delcour, J.A.
Lauriks, W.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 39 (2006) nr. 10 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland