Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Deterioration of olive, corn and soybean oils due to air, light, heat and deep-frying
 
 
Titel: Deterioration of olive, corn and soybean oils due to air, light, heat and deep-frying
Auteur: Naz, Shahina
Siddiqi, Rahmanullah
Sheikh, Hina
Sayeed, Syed Asad
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland