Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Color changes and acrylamide formation in fried potato slices
 
 
Titel: Color changes and acrylamide formation in fried potato slices
Auteur: Pedreschi, Franco
Moyano, Pedro
Kaack, Karl
Granby, Kit
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 38 (2005) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland