Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Thermophysical properties evolution of French partly baked bread during freezing
 
 
Titel: Thermophysical properties evolution of French partly baked bread during freezing
Auteur: Hamdami, Nasser
Monteau, Jean-Yves
Le Bail, Alain
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 7 pagina's 11 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland