Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The use of ultrasound and shear oscillatory tests to characterize the effect of mixing time on the rheological properties of dough
 
 
Titel: The use of ultrasound and shear oscillatory tests to characterize the effect of mixing time on the rheological properties of dough
Auteur: Ross, K.A.
Pyrak-Nolte, L.J.
Campanella, O.H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 6 pagina's 11 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland