Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Immobilization of β-cyclodextrin in chitosan beads for separation of cholesterol from egg yolk
 
 
Titel: Immobilization of β-cyclodextrin in chitosan beads for separation of cholesterol from egg yolk
Auteur: Chiu, Shao-Hua
Chung, Tze-Wen
Giridhar, R.
Wu, Wen-Teng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland