Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different heat treatments on the furosine content in fresh filled pasta
 
 
Titel: Effects of different heat treatments on the furosine content in fresh filled pasta
Auteur: Zardetto, Stefano
Dalla Rosa, Marco
Di Fresco, Stefania
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 9-10 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland