Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Flocculation and coalescence in water-in-oil emulsions stabilized by paraffin wax crystals
 
 
Titel: Flocculation and coalescence in water-in-oil emulsions stabilized by paraffin wax crystals
Auteur: Hodge, S.M.
Rousseau, D.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland