Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
 
  A study on the mechanism of browning in mei liqueur using model solutions
 
 
Titel: A study on the mechanism of browning in mei liqueur using model solutions
Auteur: Liu, Shih-Chuan
Chang, Hung-Min
Wu, James Swi-Bea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 17 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland