Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Functionality of medium molecular weight xanthan gum produced by Xanthomonas Campestris ATCC 1395 in batch culture
 
 
Titel: Functionality of medium molecular weight xanthan gum produced by Xanthomonas Campestris ATCC 1395 in batch culture
Auteur: Kiosseoglou, A.
Papalamprou, E.
Makri, E.
Doxastakis, G.
Kiosseoglou, V.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland