Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Hypochlorite oxidation of field pea starch and its suitability for noodle making using an extrusion cooker
 
 
Titel: Hypochlorite oxidation of field pea starch and its suitability for noodle making using an extrusion cooker
Auteur: Li, J.H
Vasanthan, T
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland