Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of varying the microencapsulation process on the functionality of hydrogenated vegetable fat in shortdough biscuits
 
 
Titel: Effect of varying the microencapsulation process on the functionality of hydrogenated vegetable fat in shortdough biscuits
Auteur: O'Brien, C.M
Chapman, D
Neville, D.P
Keogh, M.K
Arendt, E.K
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland