Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic rheology of Mexican Manchego cheese-like products containing canola oil and emulsifier blends
 
 
Titel: Dynamic rheology of Mexican Manchego cheese-like products containing canola oil and emulsifier blends
Auteur: Lobato-Calleros, C
Velázquez-Varela, J
Sánchez-Garcı́a, J
Vernon-Carter, E.J
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 36 (2003) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland