Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  In vitro fermentability of a commercial wheat germ preparation and its impact on the growth of bifidobacteria
 
 
Titel: In vitro fermentability of a commercial wheat germ preparation and its impact on the growth of bifidobacteria
Auteur: Arrigoni, Eva
Jörger, Francisca
Kollöffel, Beat
Roulet, Isabelle
Herensperger, Monique
Meile, Leo
Amadò, Renato
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 35 (2002) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland