Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring fat crystallization in aerated food emulsions by combined DSC and time-resolved synchrotron X-ray diffraction ☆ ☆ Part of this work was presented at the:2001 International Palm Oil Congress (PIPOC 2001) at Kuala-Lumpur, (Malaysia), 20–23 August 2001 (Proceedings C25, pp. 1–20).
 
 
Titel: Monitoring fat crystallization in aerated food emulsions by combined DSC and time-resolved synchrotron X-ray diffraction ☆ ☆ Part of this work was presented at the:2001 International Palm Oil Congress (PIPOC 2001) at Kuala-Lumpur, (Malaysia), 20–23 August 2001 (Proceedings C25, pp. 1–20).
Auteur: Kalnin, D.
Garnaud, G.
Amenitsch, H.
Ollivon, M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 35 (2002) nr. 10 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland