Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of carrageenan on thermal stability of proteins from chicken thigh and breast muscles
 
 
Titel: Effects of carrageenan on thermal stability of proteins from chicken thigh and breast muscles
Auteur: Amako, Donatus E.N
Xiong, Youling L
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 34 (2001) nr. 2-3 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland