Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of volatile compounds by GC–MS of a dry fermented sausage: chorizo de Pamplona
 
 
Titel: Analysis of volatile compounds by GC–MS of a dry fermented sausage: chorizo de Pamplona
Auteur: Ansorena, Diana
Gimeno, Olga
Astiasarán, Iciar
Bello, José
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 34 (2001) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland