Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Rheology and stability of whey protein stabilized emulsions with high CaCl2 concentrations
 
 
Titel: Rheology and stability of whey protein stabilized emulsions with high CaCl2 concentrations
Auteur: Kulmyrzaev, Asylbek
Sivestre, Marialice P.C.
McClements, D.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland