Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium and thrombin on the turbidity changes and the gelation properties of swine plasma
 
 
Titel: Effect of calcium and thrombin on the turbidity changes and the gelation properties of swine plasma
Auteur: Chang, Yung-Chung
Sun Hwang, Lucy
Chang, Hung-Min
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 8 pagina's 6 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland