Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Functional Properties of Food Macromolecules (2nd ed.): S.E. Hill, D.A. Ledward, J.R. Mitchell (Eds.), Aspen Publishers Price US $160.00, 348 pages, ISBN 0-7614-0421-7
 
 
Titel: Functional Properties of Food Macromolecules (2nd ed.): S.E. Hill, D.A. Ledward, J.R. Mitchell (Eds.), Aspen Publishers Price US $160.00, 348 pages, ISBN 0-7614-0421-7
Auteur: Arntfield, Susan D
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 7 pagina's 1 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland