Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Sherry wine vinegars: phenolic composition changes during aging
 
 
Titel: Sherry wine vinegars: phenolic composition changes during aging
Auteur: Garcı́a Parrilla, M.C.
Heredia, Francisco J.
Troncoso, Ana M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland