Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability. E. Dickinson, J.M. Rodrı́guez Patino (Eds.); Royal Society of Chemistry, 1999, x+390 pages, ISBN 0-85404-753-0, £85
 
 
Titel: Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability. E. Dickinson, J.M. Rodrı́guez Patino (Eds.); Royal Society of Chemistry, 1999, x+390 pages, ISBN 0-85404-753-0, £85
Auteur: Li-Chan, Eunice C.Y.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 5 pagina's 1 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland