Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of decantation of viura must on the cation content. Evolution during wine fermentation and stabilization
 
 
Titel: Influence of decantation of viura must on the cation content. Evolution during wine fermentation and stabilization
Auteur: Rodrı́guez Mozaz, S
Garcı́a Sotro, A
Garrido Segovia, J
Ancı́n Azpilicueta, C
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 32 (1999) nr. 10 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Canadian Institute of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland